Apologies for the instability. I'm still working on phpBB extensions, and have broken the code multiple times. Guests may now post in the "Welcome & Introductions" forum, and othe other forums should now allow posting for registered users. Please do let me know if things aren't working for you. Image uploads are working, as is YouTube embedding (no code required - just post the YouTube link in the body of a message). Thank you for visiting Inyo Space!

Для всіх, хто щодня цікавиться випічкою, й злиться через неохайність під час роботи в кухні вдома!

General posts and introductions. Post an introduction, and let us know what you'd like to see here at Inyo Space!
Post Reply
Lolasmord

Для всіх, хто щодня цікавиться випічкою, й злиться через неохайність під час роботи в кухні вдома!

Post by Lolasmord »

Довгий час була впевнена, що відмінно вмію готувати, але в останні місяці мої страви стали скучними і почали повторюватись. Дівчина підказала мені ознайомитись нові рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Особливо мене вразили розділи з авторськими стравами та рецептами етнічних страв. За цей час я спробувала страву італійської гастрономії, тайської та а також марокканської кухні! Моя сім'я в захваті, а я почуваюсь справжнім кухарем. Навіть почала вести особистий журнал, де записую цілі кулінарні відкриття, які вдалося приготувати
Каталог сайтів
Post Reply