Хочу розказати пригодою, що пригодилася зі мене минулого тижня, і це було.... Моя крихітка замовила, аби ваша покірна слуга спекла щось унікальне до великої події. Я, звісно ж, звичайно, розпочала шукати ідею на просторах кулінарних блогах і отримала несподіванку. Провела цілих одну з половиною години, і це ще щастя!, переходячи з ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Одні ідеї виявилися нереально заплутані, декілька - із недоступними продуктами, ще кілька - із тоннами відволікаючих елементів. А потім як же я вспомнила про існування цей ресурс й менш ніж за 5 хвилин знайшла - прекрасний варіант! Рецепт став так зрозумілим, що навіть 12-річна донька спромоглася мені підказати. Наприкінці ми зробили чарівний десерт, який виявився справжнім успіхом святкового столу. І ось вам результат всі мої друзі питають: "В якому місці ви вишукала такий просто бомбезний рецепт?"
Каталог сайтів
Apologies for the instability. I'm still working on phpBB extensions, and have broken the code multiple times. Guests may now post in the "Welcome & Introductions" forum, and othe other forums should now allow posting for registered users. Please do let me know if things aren't working for you. Image uploads are working, as is YouTube embedding (no code required - just post the YouTube link in the body of a message). Thank you for visiting Inyo Space!